GazetaOlsztynska.pl
GazetaOlsztynska.pl
    • Główna
    • Kościół
    • Warmia i Mazury
    • Duchowość
    • Przed niedzielą
    • Czytania na dziś
    • Sakramenty
    • Ona i on
GazetaOlsztynska.pl
  • Główna
  • Kościół
  • Warmia i Mazury
  • Duchowość
  • Przed niedzielą
  • Czytania na dziś
  • Sakramenty
  • Ona i on
Dodaj: Artykuł Ogłoszenie
PODZIEL SIĘ

Już dziś premiera odcinka "Kuchennych rewolucji" z Olsztyna. Co Magda Gessler zmieniła w pizzerii Calabria?

2022-03-31 10:28:54(ost. akt: 2022-03-31 10:51:11)
Dziś premiera "Kuchennych rewolucji" z Olsztyna

Dziś premiera "Kuchennych rewolucji" z Olsztyna

Autor zdjęcia: Zbigniew Woźniak

Dziś w TVN zostanie wyemitowany odcinek "Kuchennych rewolucji" w którym Magda Gessler odwiedziła olsztyńską pizzerię Calabria. Restauracja po rewolucjach kontrowersyjnej restauratorki całkowicie zmieniła swój profil.

Warto przeczytać

  • W naszym domu zawsze jest gwarno i wesoło
  • Olsztyn dołącza do kampanii „Dzieciństwo bez Przemocy”...
  • Chcą chronić Wzgórza Pierkunowskie przed zabudową
PRZECZYTAJ KONIECZNIE: Właściciele lokalu czekają na pierwszych klientów

Magda Gessler zrobiła kuchenną rewolucję w Olsztynie. Co zjemy w lokalu po zmianach?

Bohaterami odcinka są narzeczeni Monika i Daniel, którzy prowadząc pizzerię na osiedlu Generałów w Olsztynie próbowali za wszelką cenę przyciągnąć do siebie klientów. Menu było tak rozbudowane, że zadziwiło nawet samą Magdę Gessler. Obok specjalności lokalu, czyli pizzy właściciele oferowali również domowe obiady, makarony czy sushi.

Pandemia tylko dobiła finansowo lokal a długi cały czas rosły. Daniel, właściciel restauracji postanowił zwrócić się o pomoc do najbardziej rozpoznawalnej restauratorki w Polsce, Magdy Gessler.

Calabria zmieniła nazwę na "Rumiane Bistro" a lokal zyskał zupełnie nowy wystrój i styl. Właściciele całkowicie odbiegli od pizzy na rzecz lokalnych przysmaków jakimi są ryby. Jak to w przypadku "Kuchennych rewolucji" bywa, nie obyło się bez scen akcji i kontrowersji.

Premiera odcinka dziś o godz. 21:35 na TVN.

Subskrybuj "Gazetę Olsztyńską" na Google News
Tagi:
Olsztyn Kuchenne rewolucje Magda Gessler Calabria Rumiane Bistro TVN restauracja
Karol Grosz
więcej od tego autora

PODZIEL SIĘ

Komentarze (1) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Komentarze dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się.

Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych

Zaloguj się lub wejdź przez FB

  1. Ols #3096618 31 mar 2022 11:32

    Wcale nie "odbiegli" od pizzy bo nadal ja robią. Po drugie pizzaa tam była bardzo słabą więc jaka to ich specjalność?. Byłem raz po rewolucji i więcej nie pójdę. Stosunek ceny do ilości bardzo słaby. W dwie osoby jedząc przystawkę, zupę, drugie danie i deser trzeba zostawić 200zł. Lokal mały.

    Ocena komentarza: warty uwagi (7) odpowiedz na ten komentarz

GazetaOlsztyńska.pl
  • Koronawirus
  • Wiadomości
  • Sport
  • Olsztyn
  • Plebiscyty
  • Ogłoszenia
  • Nieruchomości
  • Motoryzacja
  • Drobne
  • Praca
  • Patronaty
  • Reklama
  • Pracuj u nas
  • Kontakt

Bądź na bieżąco!

Najświeższe informacje przygotowane przez Redakcję zawsze na Twojej skrzynce e-mail. Zapisz się dzisiaj.

  • Polityka Prywatności
  • Regulaminy
  • Kontakt
2001-2025 © Gazeta Olsztyńska, Wszelkie prawa zastrzeżone, Galindia Sp. z o. o., 10-364 Olsztyn, ul. Tracka 7B

Galindia Sp. z o.o. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich w ramach działania 1.5 Dotacje na kapitał obrotowy Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020.
Galindia Spółka z o.o. uzyskała Subwencję Finansową - podmiotem udzielającym wsparcie był PFR.

Unia Europejska

VISA MASTER CARD